JOBBA I VÅRT TEAM

Just nu söker vi sjuksköterskor för vår ASIH-verksamhet, både dag- och nattpersonal.

Som en i vårt team så erbjuds du en unik arbetsmiljö inom vården. Utgångspunkten är en utvecklande och trygg arbetsmiljö där stor vikt läggs vid personligt engagemang och laganda.

 

NU HAR DU CHANSEN ATT INGÅ I VÅRT TEAM

– VI SÖKER PERSONAL TILL VÅR UNIKA ASiH VERKSAMHET!

AccessCare bedriver nytänkande ASiH verksamhet av hög kvalitet. Vårt fokus ligger i det goda mötet med patienten, ett välfungerande teamarbete samt så smidiga och effektiva arbetssätt som möjligt. Vi vill ha en gynnsam arbetsmiljö där våra medarbetare kan utvecklas, känna sig delaktiga samt ha frihet att arbeta under eget ansvar.

Utgångspunkten är en utvecklande och trygg arbetsmiljö där stor vikt läggs på självständigt arbete i nära kontakt med andra inom teamet.

Vi kör bilar av hög standard, anpassade för verksamheten med specialutrustning.

Vi utgår från G:a Karolinska, Stockholm i helt nyrenoverade lokaler med närhet till kommunala kommunikationer.

Individuell schemaläggning tillsammans med dina medarbetare planerar och schemalägger du din egen arbetstid.

Idag finns stora möjligheter att utveckla vården med både nya tekniska lösningar och smarta arbetsprocesser. Vi kommer anpassa och forma våra arbetssätt utifrån den digifysiska utvecklingen inom vården.

 

Sjuksköterska ASiH GKS vid Solna

Sjuksköterska, grundutbildad

Kommun: Stockholm

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Vill du prova något nytt?

Du kommer att bli en del av ett unikt medarbetarteam med olika erfarenheter och bakgrund.

När du arbetar med oss på AccessCare är du en viktig del i verksamheten. Vårt arbete utgår från kärnan i relationen mellan medarbetare och patient.

Du kommer få vara med och skapa nya arbetsmetoder, nya lösningar samt arbeta aktivt för en god samverkan med andra aktörer i vårdkedjan. Arbetet sker i nära samverkan med det multiprofessionella teamet. I en tid med stort fokus på digital utveckling ser vi till att tillämpa digitala lösningar för att ytterligare förbättra vården och säkerställa patientsäkerhet och delaktighet.

ASiH (avancerad sjukvård i hemmet) riktas till patienter med ett sjukdomstillstånd som kräver tillgång till vård dygnet runt.

Vi är en mobil verksamhet där avståendet mellan vårdpersonal och patient är kort – både gällande kommunikation och hembesök.

AccessCare präglas av nytänkande och enkla arbetssätt inom vården.

Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårt arbetssätt når vi våra mål med nöjda medarbetare och trygga och väl omhändertagna patienter. Genom effektiv och personcentrerad vård gör vi skillnad.

Varmt välkommen med din ansökan och hör gärna av dig för mer information kring tjänsten.

Vi utgår från våra lokaler vid GKS i Solna.

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

ANSÖKAN:

Maila din ansökan till
 

Läkare ASiH GKS vid Solna

Krav: Leg. Läkare. B-körkort

Kommun: Stockholm

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Vill du prova något nytt?

Vi söker en engagerad legitimerad läkare som vill arbeta med nya arbetssätt och metoder.

Vi utökar vårt fantastiska ASiH team och söker därför en flexibel läkare som är nyfiken och intresserad av avancerad sjukvård i hemmet. Vi utgår från helt nyrenoverade lokaler på GKS (Gamla Karolinska Sjukhuset).

ASiH (avancerad sjukvård i hemmet) riktas till patienter med ett sjukdomstillstånd som kräver tillgång till vårdgivare dygnet runt. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och utvecklande.

Då vårt arbetssätt kännetecknas av frihet under eget ansvar är du med och planerar ditt schema tillsammans med dina kollegor. Du kommer arbeta i nära samarbete med hela vårt multiprofessionella team.

På ASiH AccessCare kommer du få vara med och skapa nya arbetsmetoder, nya lösningar samt arbeta aktivt för en god samverkan med andra aktörer i vårdkedjan. I en tid med stort fokus på digital utveckling ser vi till att tillämpa digitala lösningar för att ytterligare förbättra vården och säkerställa patientsäkerhet och delaktighet.

KVALIFIKATIONER

Du är flexibel och villig att arbeta i en nytänkande miljö med nya arbetssätt och känner nyfikenhet och trygghet inför det.

Du präglas av struktur och kvalitetsmedvetenhet samt gott omdöme.

Som person är du initiativrik och kan arbeta självständigt samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga. Du är rak och tydlig i din kommunikation samtidigt som du är lyhörd och visar respekt för andras synpunkter.

Du kommer att bli en del av ett unikt medarbetarteam med olika erfarenheter och bakgrund.

VI ERBJUDER

En trygg anställning med bra förmåner och försäkring.

Möjlighet till tjänstebostad i centrala Stockholm finns

Individuell lönesättning.

Friskvårdsbidrag

Anställningsform:

Tillsvidare/ visstid/ timanställning

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

 

ANSÖKAN:

 

FLER LEDIGA TJÄNSTER

  • SJUKSKÖTERSKA
  • LÄKARE
  • FYSIOTERAPEUT
  • ARBETSTERAPEUT

INTRESSEANMÄLAN – klicka här!