top of page

Vill du vara en del av vårt team?

Som en i vårt team så erbjuds du en unik arbetsmiljö inom vården. Utgångspunkten är en utvecklande och trygg arbetsmiljö där stor vikt läggs vid personligt engagemang och laganda.

AccessCare bedriver nytänkande ASiH verksamhet av hög kvalitet. Vårt fokus ligger i det goda mötet med patienten, ett välfungerande teamarbete samt smidiga och effektiva arbetssätt.

Vi vill ha en gynnsam arbetsmiljö där våra medarbetare kan utvecklas, känna sig delaktiga samt ha frihet att arbeta under eget ansvar.

Utgångspunkten är en utvecklande och trygg arbetsmiljö där stor vikt läggs på självständigt arbete i nära kontakt med andra inom teamet.

Vi kör bilar av hög standard, anpassade med specialutrustning för vår verksamhet.

Vi utgår från G:a Karolinska, Stockholm i helt nyrenoverade lokaler med närhet till kommunala kommunikationer.

Just nu söker vi sjuksköterskor!

Vi utökar vårt fantastiska ASiH team och söker nu en sjuksköterska som vill arbeta med nya arbetssätt och metoder inom den avancerade hemsjukvården (ASiH). Vi utgår från helt nyrenoverade lokaler på GKS (Gamla Karolinska Sjukhuset).

Om ASiH AccessCare
Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårt arbetssätt når vi våra mål med nöjda medarbetare och trygga och väl omhändertagna patienter.

Vår arbetsplats präglas av nytänkande och enkla arbetssätt inom vården.
Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad.
Vår vision är att skapa en mobil verksamhet där avståendet mellan vårdpersonal och patient är kort – både gällande kommunikation och hembesök. Vi arbetar i ett öppet klimat med korta beslutsvägar. Vi samarbetar med olika vårdaktörer och företag för att ständigt utveckla smidiga och smarta arbetssätt och lösningar med fokus på det bästa för patienten.
Vårt team består av läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, kuratorer, dietist, undersköterska. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm.

Beskrivning av tjänsten
ASiH (avancerad sjukvård i hemmet) riktas till patienter med ett sjukdomstillstånd som kräver tillgång till vårdgivare dygnet runt. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och utvecklande. Vårt arbetssätt kännetecknas av frihet under eget ansvar.

Du kommer arbeta i nära samarbete med hela vårt multiprofessionella team.
På ASiH AccessCare kommer du få vara med och skapa nya arbetsmetoder, nya lösningar samt arbeta aktivt för en god samverkan med andra aktörer i vårdkedjan. I en tid med stort fokus på digital utveckling ser vi till att tillämpa digitala lösningar för att ytterligare förbättra vården och säkerställa patientsäkerhet och delaktighet.

Anställningsvillkor
Heltid/Deltid.

Kvalifikationer
Som kollega är du engagerad och positiv och bidrar på så sätt till en varm arbetsmiljö.

Som person har du förmåga att ta ansvar och beslut för ditt eget arbete men även förmåga att samarbeta med andra. Goda förutsättningar för att trivas och lyckas i rollen är att du är flexibel, ödmjuk, jordnära samt trygg i dig och dina beslut. Vi ser att du är en person som blir motiverad av arbeta i en nytänkande miljö med nya arbetssätt. Du kommer att bli en del av ett unikt medarbetarteam med olika erfarenheter och bakgrund.

Krav

  • B-körkort.

  • Legitimation.

  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.


Vi erbjuder

  • En trygg anställning med bra förmåner och försäkringar.

  • Individuell lönesättning (konkurrenskraftig lön).

  • Friskvårdsbidrag.

  • Flexibelt schema (Dag/Kväll).

Skicka ditt CV och personliga brev till:

 

Annelie Geiler Wingård
bitr Verksamhetschef, AccessCare

annelie.geilerwingard@access-care.se
+46 73 540 27 38 (Dagtid)

Arja Autere
Verksamhetschef, AccessC
are
arja.autere@access-care.se
+46 73 600 46 91 (Dagtid)
 

Intervjuer sker löpande!

Övriga tjänster

Spontan ansökan

Just nu har vi inga övriga tillgängliga tjänster hos oss på ASiH AccessCare, men du kan alltid skicka in en ansökan. Vi sparar din ansökan för framtida tjänster som kommer upp. Hoppas att du vill vara en del av vårt ständigt utvecklande team. 

Telefon

(vxl) +46 8 533 32 300

Ansökan till övriga tjänster

Lär känna oss

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page