top of page

Vill du vara en del av vårt team?

Som en i vårt team så erbjuds du en unik arbetsmiljö inom vården. Utgångspunkten är en utvecklande och trygg arbetsmiljö där stor vikt läggs vid personligt engagemang och laganda.

AccessCare bedriver nytänkande ASiH verksamhet av hög kvalitet. Vårt fokus ligger i det goda mötet med patienten, ett välfungerande teamarbete samt smidiga och effektiva arbetssätt. Vi vill ha en gynnsam arbetsmiljö där våra medarbetare kan utvecklas, känna sig delaktiga samt ha frihet att arbeta under eget ansvar.

Utgångspunkten är en utvecklande och trygg arbetsmiljö där stor vikt läggs på självständigt arbete i nära kontakt med andra inom teamet.

Vi kör bilar av hög standard, anpassade med specialutrustning för vår verksamhet.

Vi utgår från G:a Karolinska, Stockholm i helt nyrenoverade lokaler med närhet till kommunala kommunikationer.

Ingen tillgänglig tjänst just nu. 

Spontanansökan

Just nu har vi ingen tillgänglig tjänst hos oss på ASiH AccessCare, men du kan du alltid skicka in en spontanansökan till oss. 

Vi sparar din ansökan för framtida tjänster som kommer upp.

Hoppas att du vill vara en del av vårt ständigt utvecklande team.

Telefon

+46 8 533 32 300

Skicka in din ansökan

Lär känna oss

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Vårt arbetssätt

Om oss

ASiH (avancerad sjukvård i hemmet) riktas till patienter med ett sjukdomstillstånd som kräver tillgång till vårdgivare dygnet runt. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och utvecklande.

Då vårt arbetssätt kännetecknas av frihet under eget ansvar är du med och planerar ditt schema tillsammans med dina kollegor. Du kommer arbeta i nära samarbete med hela vårt multiprofessionella team.

På ASiH AccessCare kommer du få vara med och skapa nya arbetsmetoder, nya lösningar samt arbeta aktivt för en god samverkan med andra aktörer i vårdkedjan. I en tid med stort fokus på digital utveckling ser vi till att tillämpa digitala lösningar för att ytterligare förbättra vården och säkerställa patientsäkerhet och delaktighet.

Kvalifikationer

Du är flexibel och villig att arbeta i en nytänkande miljö med nya arbetssätt och känner nyfikenhet och trygghet inför det.

Du präglas av struktur och kvalitetsmedvetenhet samt gott omdöme.

Som person är du initiativrik och kan arbeta självständigt samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga. Du är rak och tydlig i din kommunikation samtidigt som du är lyhörd och visar respekt för andras synpunkter.

Du kommer att bli en del av ett unikt medarbetarteam med olika erfarenheter och bakgrund.

bottom of page